Victòria coral del CB Cerdanyola Genís Tena (CB Cerdanyola)

Victòria coral del CB Cerdanyola

21 d'abril de 2024 a les 11:43

El conjunt cerdanyolenc va firmar un dels millors partits de la temporada davant el CN Sabadell (80-74). Aquest triomf li permet a l’equip situar-se més a prop de la permanència a la Super Copa Catalunya.

L’equip va donar una de les seves millors versions de la temporada a Guiera en un partit realment important pels interessos del CB Cerdanyola. Des de l’inici fins al final, el conjunt dirigit per Xavi Riera va oferir molt bones sensacions i la intenció clara d’endur-se el partit en tot moment.

En la primera jugada del partit, Genís Tena anotava un triple per avançar els locals. Alejandro Rodríguez agafaria el relleu de Tena per continuar anotant des dels tres punts i fer escletxa en el marcador situant l’equip 9 a 0 als quatre minuts de joc. Tot i els intents de retallar diferències per part del Natació Sabadell, la bona feina de Xavi Pagès i Javi Antón des de sota la cistella, permetrien a l’equip mantenir una bona diferència de punts al marcador. Un triple sensacional de Bernat Mesa en l’última jugada del primer quart col·locaria el 22-13.

El segon període mantindria una tònica similar al primer. Jugadors com Mateo Suárez i David Manzanares serien determinants per mantenir el ritme anotador cerdanyolenc. El jugador del Sabadell, Arnau Sanahuja, arribaria a col·locar la diferència de punts a només 6, però el bon encert local continuava donant seus fruits. A escassos segons de finalitzar el segon quart, Mateo Suarez amb un sensacional triple des de pràcticament mig del camp, donaria al Cerdanyola una avantatge de +13 per marxar camí a vestuaris.

La segona meitat seria més equilibrada. Tot i el bon avantatge del Cerdanyola, el CN Sabadell seguia intentant retallar distància a l’electrònic, però l’inspiració local des del triple seguiria fent-se notar a Guiera. Alejandro Rodríguez, amb un nou triple, establia el 50 a 33, i la màxima de l’equip en el partit.  El tercer quart acabaria amb 60 a 50 i una bona diferència de 10 punts.

El tram final de partit, en el quart període, seria més favorable al Natació Sabadell. Els visitants arribarien a situar el seu equip a tan sols 4 punts de diferència. La boan feina des del cos tècnic a base de temps morts i canvis de joc constant, permetrien al Cerdanyola no rebaixar més la diferència, finalitzant el partit de manera còmode amb el 80 a 74 definitiu.

Bona victòria del CB Cerdanyola, que ara es col·loca onzè classificat amb 8 victòries i 15 derrotes, empatat a Baricentro Barberà, que marca la permanència a Super Copa. Per la seva banda, CN Sabadell queda sisè amb 12 victòries i 11 derrotes, amb poques opcions d’aconseguir entrar al play-off d’ascens.

Fitxa del partit:

CB Cerdanyola: Mateo Suarez, Genís Tena, Xavi Pagès, Alejandro Rodríguez, Javier Antón; Bernat Mesa, Pere Ruiz, Gerard Gómez, David Manzanares, Ivan Aranda, Eloy Blanco i Víctor Medina.

El Círcol Cotonifici Badalona: Bernat Arellano, Arnau Sanahuja, Alvaro Bello, Jan Hagenaers, Nil Deix; Miguel Lorenzo, Eric Clapé, David Junyent, Alejandro Soriano, Juanjo Vázquez, Emmanuel Reyes i José Miranda.

Parcials: 22-13 // 20-16 // 18-21 // 20-24.