95 persones han participat als Plans d'Ocupació tancats divendres

31/01/2011

Divendres 14 de gener es va celebrar a la Masia Can Serraperera l’acte d’agraïment i comiat a les 95 persones, 92 treballadors i 3 formadors, que han format part del Pla d’Ocupació local extraordinari, iniciat el 15 de juliol de 2010.

El Pla d’Ocupació ha constat de quatre projectes diferents que han donat formació i feina a un total de 95 persones, 92 treballadors i 3 formadors. Dos dels projectes han estat orientats a la rehabilitació d’equipaments d’ús públic de la ciutat: un, amb 10 treballadors, s’ha centrat en la neteja de graffitis; l’altra, amb 52, ha possibilitat treballs de millora de diversos espais municipals, com el Centre de Recursos Pedagògics, l’ermita de Santa Maria de les Feixes, la Masia Can Serraperera i el cementiri.

 D’altra banda, s’ha portat a terme un projecte de foment de l’ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, que ha ocupat a 7 auxiliars administratives en diferents equipaments municipals, i un projecte d’energies renovables i millores mediambientals, que ha possibilitat que 23 persones treballessin en tasques de lampisteria i jardineria per tal d’aconseguir que les dependències municipals siguin més sostenibles i eficients.  

El regidor de Promoció de l’Ocupació, Javier Montes, i la cap de Serveis del Servei de Promoció de l’Ocupació, Salut Navarro, van voler donar les gràcies en nom de l’Ajuntament de Cerdanyola als participants pel seu esforç i dedicació en les tasques que han portat a terme per a la millora de la ciutat durant aquests sis mesos.