Cerdanyola rep dos guardons als Premis dels empresaris de l'oci nocturn

15/03/2011

La sala Icarus i el dispositiu de seguretat de la ciutat i els locals d'oci nocturn a Cerdanyola van rebre ahir dos guardons a la quarta edició dels premis Lluna Daurada a empresaris i entitats vinculades al sector de l’oci nocturn de Catalunya que es van atorgar anit en una gala celebrada a Lloret de Mar.

L'Ajuntament de Cerdanyola, els Mossos d'Esquadra, la Policia Local i l'Associació de bars musicals i discoteques de Cerdanyola, Ripollet i Montcada han rebut el segon premi en la categoria de seguretat dels guardons que atorguen els empresaris catalans de l'oci nocturn.

La Federació catalana d'activitats recreatives musicals (FECASARM) atorga aquest guardó per haver sumats esforços a l’hora de garantir la seguretat dels locals de lleure i oci nocturn de Cerdanyola tant a les zones on s’apleguen els locals com en l’organització d’activitats com la Mostra de Nit. El guardó el van recollir una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i amb la presència de Miquel Hernández, Inspector en Cap de la Àrea Bàsica Policial de Cerdanyola; Miguel Zurita, Subinspector en Cap de la Policia Local de Cerdanyola; i Bautista López, President de l’Associació de Bars Musicals i Discoteques de Cerdanyola, Ripollet i Montcada, entre d'altres.

Els empresaris distingeixen la coordinació entre l’Associació i l’Ajuntament ja que consideren que "ha permès repensar el lleure nocturn de Cerdanyola, ordenant-lo i permetent que treballi amb una curada protecció que ofereixen" Policia Local i Mossos d’Esquadra. Així mateix, es destaca l’operatiu de les forces de l’ordre durant l’emissió de al final del Mundial de Futbol, al Parc del Turonet ja que, indiquen, "tot i que s’aplegaren milers de persones, no hi hagué cap problema".

Pel que fa a la sala Icarus, també ha rebut el segon premi, en aquest cas a la categoria de Qualitat i Innovació. La Fecasarm considera que la Sala Icarus és "un dels punts de referència per tots aquells a qui agrada la música dels tròpics, com ara la salsa", tot i que no es tanquen a d’altres estils musicals, i per això disposen de dos espais on és possible gaudir amb música de tots els estils. Van recollir el guardó els sues responsables Gracia Seijo i David Campderos.

En aquest sentit, els empresaris destaquen que la sala vermella del local cerdanyolenc és "on s’escolta la música més calenta", mentre que la blava està dedicada a tota mena de melodies. A més, ’ambientació d’Icarus sorprèn als visitants amb un dibuix d'Ícar, ésser mitològic que dóna nom a la sala, amb un altre d’en Tito Puente, un dels referents de la salsa. El jurat considera la sala moderna i de qualitat.

L'acte, celebrat a l'Hotel Guitart Monterrey, de Lloret de Mar,  va tenir una àmplia delegació d'empresaris del lleure nocturn i la restauració de la ciutat i va comptar amb l'assistència del conseller d'Interior, Felip Puig.