Reportatges

foto portada

Josep Rossell, el mossèn de Cerdanyola

Cerdanyola va patir el passat 29 d’agost una gran pèrdua, la de Josep Rossell, el mossèn de Cerdanyola. Tota la població el va acomiadar tal i com es mereixia, amb una cerimònia multitudinària en la que centenars de persones van omplir l’església de Sant Martí i els seus voltants per donar l’últim adéu a una persona que tothom coincideix en descriure com excepcional.

portada Imatges d'un estiu

Imatges d'un estiu

L’Estiu és temporada per passar-s’ho bé, per gaudir del carrer i de les activitats lúdiques i culturals. I Cerdanyola és un bon exemple, com demostren aquestes imatges de l’inici de l’estiu amb actuacions tan destacades com el Concert al Castell, la Mostra d’Havaneres, el festival Multicultural, el campionat d’Skateboard o la Mostra de Dansa, entre d’altres.

reportaje cayucuos Marutxi Beaumont

Art solidari amb els infants dels Cayucos

L’artista Marutxi Beaumont ha promogut l’exposició Cayucos Blues, inspirada en el drama humà dels africans que arriben constantment a les Canàries buscant una vida millor. Els diners recollits per la venda dels quadres i les aportacions fetes pels ciutadans s’han destinat a ongs que treballen amb els infants dels cayucos.

Reportatge del retorn de l'EPSON a L'OK LIGA

Aquest any si! L’Epson retorna a l’OK Liga deu anys després

L’Epson Cerdanyola ha retornat a l’OK Liga per la porta gran. Cerdanyola tornarà a estar a l’elit de l’hoquei estatal la temporada vinent i s’haurà d’enfrontar a equips d’un gran potencial com el FC Barcelona, el Reus Deportiu, el Vic, el Liceo o el Vilanova entre d’altres.

Portada Roser de Maig 2007

Roser de maig 2007: record de festa major

Pepe Rubianes tancava dilluns a la nit la Festa Major del Roser de Maig al Pavelló Municipal d’Esports, un Roser de Maig que a més de les activitats lúdiques i culturals programades acollia la inauguració de la remodelada plaça de l’Abat Oliba, que mostrava les seves possibilitats com a nou espai d’ús cívic al centre de la ciutat.

reportatge roser de maig

El Roser de Maig : una festa per a tothom!

El primer cap de setmana de maig, tal i com marca la tradició, la ciutat viurà la seva Festa Major. El Consell Municipal de Cultura ha preparat i aprovat un dens programa d’activitats, amb més de 60 propostes, adreçades a tots els públics amb l’objectiu que tothom visqui la festa

recurso portada reportaje carnaval 2007

Carnaval 2007

Més de 300 persones van desafiar la pluja i van participar a la rua del dissabte de Carnaval.La tempesa va impedir la sortida de les tradicionals carrosses que si que van poder participar a la rua de divendres.

foto portada reportatge de la quadra-salcedo

De la Quadra-Salcedo: premi Ítaca al compromís i el respecte

El periodista i explorador Miguel De la Quadra-Salcedo ha rebut el primer premi Ítaca que atorga el gabinet de Comunicació i Educació del departament de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Portada reportatge 2006-12-12

Per Nadal, fem ciutat i regalem productes culturals cerdanyolencs

Quan hagueu de triar quins regals fareu per Nadal, us proposem que regaleu productes “Fets a Cerdanyola”. És per això que aquest diari digital ha fet un recull de diverses propostes editorials, musicals i artístiques per ajudar-vos a escollir. I encertar-la, segur!.

portada reportatge aqüeducte

Aqüeducte 2006

Les 200 millors imatges de la IX Biennal Internacional de Fotografia Aqüeducte 2006 s’exposen a la sala Enric Granados. És una bona oportunitat per gaudir de les obres més destacades d’un certamen que acosta a Cerdanyola les fotografies d’artistes de 67 països diferents i que passeja el nom de la nostra ciutat per tot el planeta.