Reportatges

portada reportatge festival blues

El XIX Festival Internacional Blues de Cerdanyola

El XIX Festival Internacional Blues de Cerdanyola es tancava amb el concert estel·lar d’Ike Turner al Pavelló d’Esports i els dos dies del Barbecue & Blues al Parc del Turonet, amb moments tant brillants com l’actuació de Cheikh Lô.

XIX Festival de blues reportatge portada

XIX Festival de Blues de Cerdanyola

El cartell de la dinovena edició del Festival de Blues de Cerdanyola tindrà en Ike Turner, David Honeboy Edwards, Charmaine Neville i Cheikh Lo com a principals estrelles d'un certamen que presenta com a principals novetats l'ampliació a dos dies de la festa barbacoa al parc del Turonet i l'extensió d'activitats paralel.les ...

reportatge 2006-09-21 - FIT

FIT Festival (Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil)

II FIT Festival (Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil) se celebrarà a Cerdanyola entre el 25 de setembre i l'1 d'octubre, organitzat pel grup Bambalina i l'Ajuntament de Cerdanyola.

reportatge 19/07/2006 portada

Juliol de 1936: 70 anys de la guerra cruel

El 18 de juliol de 1936 l’exèrcit d’Àfrica comandat pel General Franco s’aixecava en armes contra el govern de la II República espanyola. Era el cop d’Estat que va fer esclatar la Guerra Civil. Ara en fa 70 anys

foto de portada

Festa del Roser de Maig

La Festa Major del Roser de Maig ha tornat a demostrar, un any més, la seva capacitat per treure al carrer a milers de cerdanyolencs.L’espectacle piromusical, la mostra gastronòmica o les actuacions musicals, entre d’altres activitats...

T de Teatre al Roser de Maig

Roser de Maig 2006: El cor de la ciutat

El Mercat de les Cultures i la I Trobada de Grups de Tambors són les principals novetats d’una festa major del Roser de Maig que compta amb Miguel Poveda i les T de Teatre com les principals estrelles del programa lúdic que, com és habitual, tindrà...

Sant Jordi, llibres, roses i música a la ciutat

La festa del llibre per excel·lència, Sant Jordi, arriba, com cada any, carregada de novetats que faran difícil escollir què comprar per regalar i llegir en aquesta jornada.

8 de Març: camí cap a la igualtat

“El Dia Internacional de les Dones es celebra des de fa més de vuit dècades. Dones i homes que treballem per les causes de les dones commemorem a tot el món els esforços que les dones hem realitzat per aconseguir la igualtat, la justícia, la pau i el desenvolupament”

Els tres tombs 2006

La festa de Sant Antoni Abat s’ha convertit ja en tradició a la nostra ciutat. Malgrat l’amenaça de pluja, els carrers de la ciutat presentaven una participació molt important en el moment en que la cavalcada dels Tres Tombs va circular per Cerdanyola.

Catalina i Juan Antonio, res és impossible

Res és impossible. I així ho demostra l’esperit de superació i la il·lusió amb la que impregnen els caminants de Cerdanyola, Juan Antonio Suárez i Catalina Gálvez, tots els seus viatge a peu. L’últim ha estat entre Ulldecona i el cap Sao Vicente, a Portugal. En total 1.550 quilòmetres d’esforç.