Firestoc bat tots els récords de participació

16/04/2012

Tot i que la pluja va fer suspendre Firestoc a primera hora de la tarda, l’edició de primavera de la fira ha tornat a demostrar que el comerç local està ben viu. 43 establiments es donaven cita ahir al Parc del Turonet mostrant una àmplia varietat d’oferta que va atraure, per la qualitat de productes i el bon preu, un nombrós públic.

Roba i calçat, complements, joguines, parament de la llar, centres educatius, establiments de menjars, un concessionari de vehicles... de tot, per demostrar que per comprar no cal sortir de Cerdanyola. En aquesta edició, s’han batut tots els rècords de participació, amb un total de 43 inscrits, 22 dels quals nous.

Gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament i els comerciants que han aportat suggeriments per millorar l’activitat s’ha aconseguit una reducció de la despesa de l’activitat la qual l’Ajuntament ha repercutit en els comerciants que han vist reduïda la seva quota d’inscripció en un 50%.

Firestoc és una fira que té l’objectiu d’oferir els articles de la temporada anterior a molt bon preu i donar a conèixer a la ciutadania els establiments del municipi. I pel que es va veure l’objectiu es va complir malgrat la pluja.