Emissions de programes escolars a Cerdanyola Ràdio. Escola Municipal La Sínia 4t A

L’alumnat de 4t de l’Escola Municipal La Sínia inicia avui les emissions de programes escolars a Cerdanyola Ràdio (105.3FM). El treball s'emmarca dins de les activitats del programa municipal Cerdanyola Educa que des de fa anys ofereix l'emissora municipal a les escoles de la ciutat.

Per tercer any consecutiu, l'alumnat de 4t de primària de diverses escoles de Cerdanyola ha elaborat a classe el programa de ràdio que tenien previst gravar als estudis de Cerdanyola Ràdio al mes de maig i que la pandèmia ha impedit.

Enguany, a causa de les restriccions per la Covid-19, durant el curs, els nens i les nenes no han pogut anar als estudis a fer l'enregistrament, però han gravat les seves intervencions a classe i després, els tècnics de la ràdio han editat el programa.

Així, el grup de 4tA, “Dracs i dragones” , han fet un magazine que gira en torn del món animal, amb una secció de notícies, consells sobre com cuidar les mascotes, una entrevista a una veterinària de Cerdanyola i un debat, entre altres temes.

.....................................................................................................

Escoltar programa: 4t Escola Municipal La Sínia