Emissions de programes escolars a Cerdanyola Ràdio. Escola Municipal La Sínia 4t B

L’alumnat de 4t de l’Escola Municipal La Sínia inicia avui les emissions de programes escolars a Cerdanyola Ràdio (105.3FM). El treball s'emmarca dins de les activitats del programa municipal Cerdanyola Educa que des de fa anys ofereix l'emissora municipal a les escoles de la ciutat.

Per tercer any consecutiu, l'alumnat de 4t de primària de diverses escoles de Cerdanyola ha elaborat a classe el programa de ràdio que tenien previst gravar als estudis de Cerdanyola Ràdio al mes de maig i que la pandèmia ha impedit.

Enguany, a causa de les restriccions per la Covid-19, durant el curs, els nens i les nenes no han pogut anar als estudis a fer l'enregistrament, però han gravat les seves intervencions a classe i després, els tècnics de la ràdio han editat el programa.

Així, el grup de 4tB, “Legos”, ha parlat en el seu programa de la guerra d’Ucraïna. En la secció de notícies han informat sobre la declaració aprovada a l'Ajuntament de Cerdanyola per demanar la pau a Ucraïna, la campanya de recollida de productes de primera necessitat, entre altres. També es pot escoltar una entrevista a una mare sobre el projecte realitzat per un grup de mares, per recaptar fons per a l'ONG Save the Children. El programa també inclou una tertúlia sobre com afecten les guerres a les famílies.

..........................................................................................................................

Escoltar el programa: 4t B Escola Municipal La Sínia