Àfrica a la Biblioteca Central

Els infants decoraran la sala dels petits lectors de la Biblioteca Central i l’equip de bibliotecàries ens ajudarà a descobrir un continent veí, l’Àfrica, bressol de la humanitat i amb qui tenim afinitats de tota mena.

Decorem Àfrica és el nom de la proposta de la Biblioteca adreçada als infants lectors. Es tracta de  guarnir la sala de petits lectors inspirant-nos en el conte nigerià El sol, la lluna i l'aigua. La biblioteca proporcionarà als infants màscares, peixos, estrelles de mar, algues, tortugues i molts altres animals marins, que poden pintar de forma individual i en qualsevol moment al llarg de l’estiu. Decorem Àfrica es durà a terme del 4 de juliol al 2 de setembre.

Avui en dia, Europa encara viu d'esquena al gran continent africà. Malgrat la seva proximitat geogràfica i els llaços històrics i culturals que ens uneixen, malgrat ser el lloc on es va originar la humanitat i el bressol de grans civilitzacions, Àfrica és el gran continent desconegut per a Europa. La biblioteca us proposa conèixer aquest gran continent, la seva història, la naturalesa, la música, els seus costums. En definitiva, ens aproparem a l’indret on va començar tot.