El Baltasar Revolt es troba sota condicions extremes de validació durant aquest estiu

El BALTASAR REVOLT, el primer superesportiu elèctric per a track day, creat per l'enginyer i emprenedor cerdanyolenc Baltasar López, es troba sota condicions extremes de validació durant aquest estiu.

El cotxe, presentat l'any passat en un acte virtual, es va mostrar al públic al Saló de l'Automòbil de Barcelona i durant aquests mesos ha estat en fase de desenvolupament final i validacions. Ara la companyia està fent una validació de proves d'estiu en condicions extremes a Espanya, on el quatre vegades guanyador del Dakar, Nasser Al-Attiyah, ho ha testat.

El pilot qatarià i actual guanyador del ral·li Dakar per quarta vegada, ha declarat que “m'encanta la posició de conducció de la Baltasar REVOLT, els seus dos motors a l'eix del darrere i la sensació de frenada són genials”. Per la seva banda, Baltasar López, creu que “comptar amb el feedback i els consells d'un pilot campió, una llegenda viva de l'automobilisme com ho és Nasser, no té preu perquè el Revolt compleixi l'objectiu en oferir una experiència de conducció única”.

El Revolt és un superesportiu elèctric per a circuit i carretera, centrat específicament en l’experiència de conducció i el plaer de pilotar. El Revolt es presenta com una revolució perquè, no només és el cotxe elèctric més radical del mercat, sinó que té característiques i especificacions úniques sense res a envejar a qualsevol superesportiu amb motor de combustió en termes de prestacions i de desviació.

La fabricació del Baltasar Revolt és totalment artesanal, amb interiors a mida i amb peces exclusives. Baltasar López deixa clar que “aquest cotxe no ve a competir contra cap altre cotxe existent, simplement volem oferir un nou i emocionant concepte per a aquells amants dels cotxes que busquen noves experiències sense oblidar les més fines i pures sensacions de conducció”.

L’empresa ja està acceptant comandes i totes les unitats de Baltasar Revolt es fabricaran a mà segons les configuracions del client que garantiran l’exclusivitat de cada cotxe.