Bambalina celebra 40 anys amb una festa i pensant en obrir-se també al públic juvenil

Bambalina compleix 40 anys de tasca cultural a la ciutat i ho celebrarà aquest dissabte amb un seguit d’activitats obertes a la ciutadania que inclouen teatre musical, tallers i cercaviles.

Des de l’entitat es fa una valoració positiva d’aquestes quatre dècades apostant pel teatre familiar de qualitat a Cerdanyola. La seva presidenta actual, Elvi Vila, indica que malgrat les dificultats i els canvis que hi ha hagut en diferents èpoques, és una tasca que val  la pena continuar fent a la ciutat perquè ha apropat el teatre a moltes persones que potser sense la programació de Bambalina mai s’haurien acostat.

Bambalina és un referent del teatre familiar i al llarg d’aquestes dècades ha organitzat la Mostra de Teatre, després el Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil (FIT), el MAC&Xic, La Pallassada, la festa de la bicicleta guarnida, a més de la programació regular a l’Ateneu i la participació en altres esdeveniments de la ciutat, com ara la Festa de Sant Antoni Abat. Elvi Vila reconeix que li costa imaginar-se la ciutat sense aquests esdeveniments.

Per celebrar l’aniversari, dissabte es muntarà una gran festa farcida d’activitats gratuïtes que es faran d’11 a 14h a la plaça de sant Ramon amb jocs i tallers diversos. A les 11,30h i també a les 12,30h, tindrà lloc l’espectacle de teatre musical “El vestit pop de l’emperador”. Ja per la tarda, a les 18,30h, sortiran dues cercaviles des dels mercats de Serraperera i de Les Fontetes que confluiran a la plaça de l’Abat Oliba, on hi haurà festa i es bufaran les espelmes dels 40 anys. També es recordarà la important tasca que ha tingut el voluntariat de l'entitat durant tots aquest anys.

Com a entitat viva i dinàmica, Bambalina es marca diferents reptes de futur com ara obrir la programació al públic juvenil, mancat d’oferta d’oci de qualitat a la ciutat i ampliar el voluntariat per poder continuar endavant amb la feina de l'associació.

------------------------------------------------------------------------

Entrevista Elvi Vila, presidenta de Bambalina