El jardí de Can Llopis acollirà la representació del 'Poema Inacabat' de Gabriel Ferrater

El Poema Inacabat és una fita de la poesia catalana i universal, és un dels textos més bells i més teatrals que s’han escrit mai. I no s’havia fet mai dalt d’un escenari. La companyia reusenca Produccions Lo Nostro ha entomat el projecte des de Reus, on va néixer el Gabriel Ferrater. L’objectiu és portar Ferrater i una peculiar manera de fer, de viure tan ganxeta, al món.

Expliquen que el de Ferrater és "un poema narratiu autoreferencial, que s’explica a mesura que avança" que "es pot convertir en un fet teatral, en quelcom que es pot reproduir dalt d’un escenari".

La companyia presentarà el Poema Inacabat de Gabriel Ferrater perquè el públic gaudeixi de la poesia en un entorn privilegiat, com el jardí de Can Llopis. Poema inacabat es farà el dia 20 d’abril, a partir de les 18:30 h i d’accés lliure.

L’espectacle forma part del programa de l’Any Ferrater que se celebra a Cerdanyola del Vallès, organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració d’entitats, associacions i institucions.

Produccions Lo Nostro

Produccions de Lo Nostro, és una productora d’arts escèniques que vol explicar al món una determinada manera de veure el món.

Fundada a Reus l’any 2020 per Antoni Veciana i Pau Ferran, després d’anys d’experiència en les arts escèniques i amb la intenció de produir espectacles de teatre professional des del Camp i de generar sinergies amb els artistes i creadors del territori.

L’any 2021 estrena el primer espectacle Poema Inacabat a partir del text del poeta reusenc Gabriel Ferrater al Teatre Bartrina de Reus, i s’inicia així un recorregut, molt ben acompanyat per professionals com Bàrbara RoigCarlota GrauMariona QuadradaÀlvaro Canelo i Juan Carlos Mora entre d’altres. Un recorregut que ha seguit generant propostes que s’han presentat en diversos festivals, escenaris, espais no teatrals i que ha col·laborat amb institucions, tan públiques com privades de tot tipus.