Núria Mañosa i Nicolás García, guanyadors del concurs del cartell i la imatge de les activitats infantils del Roser de maig 2022

El certamen ha registrat 58 participants que han presentat obres de gran qualitat i creativitat.

El jurat del concurs del cartell i la imatge de les activitats infantils del Roser de maig 2022 va deliberar ahir per triar les obres que esdevindran el cartell de la Festa Major del Roser de maig i de les activitats infantils del mateix esdeveniment.

En total s’han presentat 58 obres. En la modalitat A (imatge infantil) – fins a 16 anys – han estat 24 els originals. I per la modalitat B (cartell de la Festa Major) – a partir de 16 anys – 31 treballs. 3 n’han quedat excloses, per haver-se presentat fora de termini.

Nicolás García Martínez ha estat el guanyador de la modalitat A. Percebrà com a premi una tauleta informàtica. Núria Mañosa Vázquez ha guanyat la modalitat B i percebrà un premi de 630 euros.

Tots els treballs originals presentats seran exposats al vestíbul de l’Ateneu fins al 6 de maig. Els originals no premiats es podran passar a recollir per l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès des del 26 d'abril fins al 27 de maig. Transcorregut aquest termini, els originals no retirats es destruiran.