Clàudia Carreras exposa Mirades del món al B’Art Ateneu

El B’Art Ateneu acull fins el 20 de juliol l’exposició Mirades del món, una mostra del treball de l’artista i arquitecta cerdanyolenca Clàudia Carreras. L’exposició està organitzada per l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola.

Clàudia Carreras va iniciar els seus els estudis artístics a l’escola d’art El Balcó de Cerdanyola del Vallès, on va desenvolupar la major part de la seva trajectòria artística. Va perfeccionar coneixements a l’Escola de Ceràmica de la Bisbal (Girona) y cursos en la Escola Massana Centre d’Art i Disseny de Barcelona i en l’actualitat combina la passió per la pintura amb les primeres incursions en el món laboral. El Projecte Final de Carrera d’Arquitectura a Barcelona de Carreras va ser finalista del Premi Young Talent Architecture Award 2016 de la Fundació Mies Van der Rohe.

Mirades del món és un treball analític sobre les diverses emocions i sensacions que se’ns transmeten a través de les expressions de diferents personatges. Les emocions i sentiments que delaten els rostres esdevenen un llenguatge universal que connecta persones de diferents ètnies, sexes i edats. Mirades que es creuen amb les nostres i ens interpel·len ara des de les parets del B’Art Ateneu.

Clàudia Carreras també treballa en les aplicacions psicoterapèutiques del procés artístic, utilitzant els mitjans propis de les arts visuals per promoure canvis significatius i duradors en les persones, potenciant-ne el desenvolupament i l’evolució com a éssers individuals i socials.