La UAB i l’Ajuntament col·laboren en la difusió de les activitats culturals que organitzen

Les publicacions i xarxes socials de Cultura en Viu i de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès treballen conjuntament perquè el públic potencial de cadascuna estigui ben informat del que passa al conjunt de la ciutat. D’aquesta manera el web de Cultura en Viu ha incorporat un botó, Activitat Cultural Cerdanyola del Vallès, que permet accedir a una selecció de l’oferta cultural que organitzen l’Ajuntament i el moviment associatiu de la ciutat. 

Per la seva banda, les xarxes socials de la Regidoria de Cultura, @cerdanyolaateneu a Instagram i a Facebook, es fan ressò de l’oferta cultural que proposa Cultura en Viu. A més, l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès incorpora a la seva agenda cultural les activitats que munta Cultura en Viu. Aquesta agenda és una de les fonts que proveeix l’agenda de la ciutat que es publica al web municipal i és accessible a www.cerdanyola.cat/agenda Des d’aquesta adreça és possible subscriure’s i rebre-la setmanalment via correu electrònic.

Aquest treball conjunt és el primer fruit d’una reunió mantinguda entre els equips directius i tècnics d’ambdues institucions per estudiar noves vies de col·laboració. Les sessions de treball, encapçalades per la vicerectora de comunicació cultura de la UAB, Virgínia Luzón, i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cerdanyola, Òscar Pons, va establir diversos eixos de treball que s’estudiaran en comissions mixtes UAB – Ajuntament. L’esmentat de la Comunicació, ja actiu, la Programació d’activitats conjuntes, Equipaments, usos compartits, Marc relacional, convenis, Relació amb entitats culturals, Passaport cultural i Pla estratègic.

El regidor de Cultura, Òscar Pons, destaca que la voluntat de l’actual equip de govern passa per treballar "colze a colze" amb la UAB. Per a Pons, la ciutadania, l’estudiant i Cerdanyola en sortiran beneficiades i destaca que ja es fan activitats conjuntes en l’àmbit cultural, com els recentment fallats Premis Literaris de Cerdanyola, però l’objectiu és anar més enllà i "sumar per optimitzar al màxim les activitats i propostes culturals que fem a la ciutat".