Ciutadans esperen que els càlculs electorals no alterin la tranquil·litat al final del mandat

La represa del curs polític al setembre vindrà sense dubte marcada per les eleccions municipals al primer semestre de 2023. Ciutadans esperen que els grups polítics no es deixin endur pels càlculs electorals i mantinguin el to constructiu.

Des de Ciutadans esperen que la proximitat de les eleccions no alteri la voluntat dels grups municipals de continuar treballant pel bé de la ciutat sense entrar en càlculs de rendibilitat electoral. El regidor de Ciutadans, Pau Ortolà, assegura que la seva formació així ho farà “per contribuir a mantenir un mandat tranquil i constructiu com fins ara, a diferència del que es va viure al mandat anterior”.

Ortolà admet que el seu partit es troba en una situació complexa, en ple procés de refundació, mentre que a nivell local la que va ser candidata a l’alcaldia al 2019 i portaveu del grup, Sonia Rodríguez, renunciava a l’acta de regidora al Ple de juliol, el que “obre un període de reflexió per buscar alternatives a una candidatura que es donava per feta amb Sonia Rodríguez al capdavant com principal actiu del partit a Cerdanyola”.

A les passades eleccions municipals de 2019, la llista electoral de Ciutadans, encapçalada per Sonia Rodríguez, va ser la tercera més votada amb un 12’97% dels sufragis i obtenint 3 actes de regidor.