Ciutadans espera que aviat funcionin les pistes de tennis i les piscines del Bosc Tancat i es faci un acurat seguiment de la seva gestió

Ciutadans espera que el complex de tennis i pàdel i les piscines del Bosc Tancat puguin obrir aviat i oferir servei a la ciutadania, demanant un acurat seguiment de la gestió per no tornar a caure en errors del passat.

La portaveu del Grup Municipal de Ciutadans, Sonia Rodríguez, espera que el complex de pistes de tennis i pàdel a la ZEM Riu Sec “funcioni bé després de tants anys de malbaratar-se diners públics” i confia en que “hi hagi suficient demanda i s’acabin complint els estudis de viabilitat”.

Rodríguez també espera que les piscines del Bosc Tancat puguin obrir aquest estiu “perquè es tracta d’un servei que Cerdanyola necessitat i no pot estar més temps tancat”. Rodríguez lamenta que “s’hagi rebutjat comptar amb un assessorament en dret mercantil perquè ara el tema està immers en una etapa processal molt farragosa, amb molts actors implicats i ningú sap ben bé què passarà, depenent d’una decisió judicial”.

Sobre la instal·lació d’un parc logístic empresarial als terrenys que ocupava l’antiga Aiscondel a La Clota, “Ciutadans demana prendre les mesures més garantistes en l’àmbit mediambiental i vetllar per no convertir aquella zona en una font de problemes de mobilitat i contaminació”.

Sonia Rodríguez lamenta que es rebutgessin les al·legacions presentades pel seu grup a la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’Impost sobre l’Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (IIVTNU), ja que creu que “s’abusa d’aquesta imposició, tal com han ratificat diverses sentències judicials”, i defensa pagar impostos justos, que “siguin eficients i tinguin retorn a la ciutadania”.

Des de Ciutadans es mostren molt satisfets per l’aprovació del Document Únic de Protecció Civil (DUPROCIM), “un document que ja fa temps que s’hauria de tenir”.

Entrevista a Sonia Rodríguez: