Dissabte brillant per als equips cerdanyolencs

Només el juvenil A del Cerdanyola FC no ha guanyat avui. Ple de victòries al futbol sala, bàsquet femení i hoquei patins masculí i femení. Una de les millors jornades de la temporada.

Jornada de dissabte gairebé perfecte per a l'esport cerdanyolenc. Tot plegat començava, però, amb l'única taca del dia: la derrota del Cerdanyola FC davant de l'Europa per 1 gol a 2. 

En hoquei patins masculí, la dinàmica canviava aviat amb una victòria del Cerdanyola CH per 5 gols a 4 davant del CP Congrés. Els d'Andi Colaianni ja són tercers i tornen a les posicions de promoció d'ascens.

Per la seva banda, el Cerdanyola CH femení també ha guanyat. Ho ha fet a la pista del CP Voltregà amb un gol de Maria Figuerola sobre la botzina, amb un resultat de 3-4. A la classificació continuen cinquenes.

El gran partit de la jornada, però, era el del bàsquet. El CBF Cerdanyola ha vençut amb emoció fins al final al Grup Barna, el seu gran rival de grup, per 66 a 65 i continua líder de la segona fase de la Copa Catalunya femenina.

I la gran sorpresa de la tarda ha estat la golejada del Cerdanyola FC a la pista de l'Escola Pia Sabadell. Els de Santi Lara han vençut per 1 gol a 8 i s'han col·locat sisens, molt a prop de la cinquena plaça que dóna accés a la Copa del Rei de l'any vinent.