En Comú Podem continuarà treballant per tirar endavant projectes de ciutat sense traure la calculadora electoral

La represa del curs polític al setembre i el tram final de mandat vindrà molt marcada per les eleccions municipals de 2023. Des d’En Comú Podem asseguren que continuaran treballant per tirar endavant projectes de ciutat sense traure la calculadora electoral.

La portaveu del Grup Municipal d’En Comú Podem, Cecilia Collado, és conscient que “la campanya electoral comença molts mesos abans del mes anterior a les eleccions, creant sovint un clima enrarit pels posicionaments dels diferents partits amb la calculadora electoral a la mà”, reiterant que “En Comú Podem hem vingut a l’Ajuntament a treballar per tirar endavant projectes de ciutat, i així ho continuarem fent fins al darrer dia de mandat”.

Collado explica que “des d’En Comú Podem, coalició de partits i moviments d’esquerra, ja s’està en procés de reflexionar sobre com constituir la candidatura per a les eleccions municipals de 2023, però el principal neguit continua essent com avançar en els grans temes de ciutat com l’habitatge, les escoles bressol, la creació d’ocupació o el medi ambient”.

A les passades eleccions municipals de 2019, la llista electoral d’En Comú Podem, encapçalada per Cecilia Collado, va ser la cinquena més votada amb un 10’08% dels sufragis i obtenint 3 actes de regidor.