En Comú Podem demanen un Document Únic de Protecció Civil viu i obert a la incorporació de propostes

En Comú Podem demanen que el Document Únic de Protecció Civil (DUPROCIM) sigui un document viu i obert a la incorporació de totes les aportacions que es puguin fer.

La portaveu del Grup Municipal d’En Comú Podem, Cecilia Collado, celebra poder comptar per fi amb el DUPROCIM i espera que “sigui un document viu i obert a la incorporació de totes les aportacions que es puguin fer, realitzant simulacres per posar-lo a prova i prestant una especial atenció a Collserola i els barris confrontants, valorant també opcions com la utilització de ramats per netejar el sotabosc i prevenir incendis”.

Sobre altres punts tractats al Ple d’abril, des d’En Comú Podem esperen que les pistes de tennis i pàdel puguin donar servei ben aviat, recordant que “sempre hem col·laborat a desencallar temes com aquest que s’arrossegaven des de fa anys”. Un altre tema de presència recurrent el Ple és la reobertura de les instal·lacions del Bosc Tancat, un tema que Cecilia Collado veu “força embolicat jurídicament, amb un procés concursal al que no s’ha personat l’Ajuntament i del que reclamem informació constant”.

Respecte a la instal·lació d’un parc logístic als antics terrenys de la fàbrica Aiscondel, Collado manifesta certa inquietud “per com afectarà a la zona quant a contaminació i mobilitat, el que requerirà estar molt atents al seu desenvolupament i escoltar al veïnat”.

En Comú Podem va presentar una moció sobre l’espionatge polític, aprovada pel Ple, per considerar que “l’espionatge és una activitat incompatible amb l’Estat de dret perquè vulnera drets fonamentals”, demanant la creació urgent d’una comissió investigació sobre uns fets que estimen molt greus.

Entrevista a Cecilia Collado: