En Comú Podem manté una oposició positiva per desencallar temes de ciutat

En Comú Podem manté una tasca d’oposició oberta a facilitar els acords que possibilitin desencallar temes de ciutat que s’arrosseguen des de fa anys, com les pistes de tennis o les irregularitats en les contractacions.

La portaveu del Grup Municipal d’En Comú Podem, Cecilia Collado, manifesta que el seu grup està en desacord amb el projecte de les pistes de tennis i pàdel a la ZEM Riu Sec, però consideren que “no es podia permetre el seu abandonament i hem vingut a l’Ajuntament a desencallar temes de ciutat que s’arrosseguen des de fa anys”.

Collado reconeix que s’estan reduint els pagaments per reconeixement d’obligacions, però que “queda molt per millorar perquè es ve de pagaments incorrectes i encara ens falten dades sobre el nou procediment de pagaments per valorar si s’avança pel bon camí”.

Sobre la modificació puntual del PGM per a la modificació d’usos al polígon industrial Xarau - Santa Anna, que afecta a dues illes i exclou una tercera amb habitatges, des d’En Comú Podem no dubten que tot el procés s’ha fet correctament, però consideren que “falta informació i una visió global del projecte que elimini qualsevol incertesa que puguin tenir els veïns sobre el futur dels habitatges”.

En Comú Podem també esperen rebre més documentació sobre els efectes de l’anul·lació del conveni entre Ajuntament i UAB decretada pels jutjats, ja que “veiem alguns punts oberts a diferents interpretacions i la possibilitat de prescripció del deute”.

Sobre la gratuïtat de la P2 a les escoles bressol municipals a partir del proper curs, En Comú Podem ho considera una excel·lent notícia que “s’hauria d’arrodonir anant més enllà per assolir la gestió directa de les escoles bressol municipals”.

Entrevista a Cecilia Collado: