El CB Cerdanyola obre la lliga davant la UB Sant Adrià

La UB Sant Adrià és el primer rival del CB Cerdanyola per iniciar la temporada 2022-23. El conjunt de Jordi Cornellà, amb quatre incorporacions i la baixa de Genis Tena afronta la temporada amb la intenció de millorar els resultats de la temporada passada.

El diumenge a la tarda el CB Cerdanyola començarà la competició a Copa Catalunya visitant el pavelló de la UB Sant Adrià. Els del Besos es van ficar a la Final a 8, la temporada passada, tot i que el conjunt de Sant Adrià a canviar molt respecte a la temporada passada.

L'equip dirigit per Jordi Cornellà presenta quatre incorporacions, un base, Carlos López; dos alers, Álex Rodríguez i Ángel García, i un pivot, Ivan Aranda. Set jugadors continuen de la passada temporada i hi ha tres baixes amb relació a l'equip de la passada temporada, Genis Tena, Guillem Sánchez, i Sam Cruz. Segon Jordi Cornellà les incorporacions milloren el joc exterior i reforça físicament el joc sota cistella.

La direcció tècnica del Club Bàsquet Cerdanyola han tancat el planter de jugadors del primer equip per afrontar una nova temporada en Copa Catalunya.

Les cares noves són Carlos López, base que prové del Sant Adrià de Copa Catalunya; dos alers, Álex Rodríguez i Ángel García que arriben procedent del Masnou (Copa Catalunya) i Martinenc (Lliga Eba) respectivament, i la del pivot Ivan Aranda que jugava al Masnou en Copa Catalunya.

Sobretot, la figura d'Àngel Garcia li donarà un plus en l'efectivitat en el joc exterior d'un llançador que ha sigut referent en la Liga Eba les darreres temporades.

Set jugadors continuen de la passada temporada, Bernat Mesa, Eloi Blanco, Pol Mones, Víctor Medina, Pere Ruiz i Xavi Pagès.

Tres jugadors no continuen del planter de la temporada passada, Genís Tena, Guillem Sánchez, i Sam Cruz.

L'entrenador del Cerdanyola afronta el partit amb ganes de començar la competició, però sabent que ho faran a un pavelló i davant un rival que sempre és molt competitiu, sigui el que sigui el planter de jugadors que tingui.

El partit es juga el diumenge a les 17:45 hores al pavelló Municipal de Sant Adrià del Besós amb l'arbitratge de Samuel Maldonado Torres (principal) i Enric Salas Blasco (auxiliar)