El Cerdanyola CH femení comença el seu pla "renove"

Paula Ferrón i Laura Valverde dues noves cares de l’equip femení d’OK Liga del Cerdanyola CH. Gemma Sole també continua en el primer equip femení. En el conjunt masculí es confirma la continuïtat de David Ramírez. A falta de confirmació oficial del club, Andi Colaianni continuarà dirigint els dos equips sèniors de categoria estatal.

Després de la marxa de cinc jugadores bàsiques les últimes temporades, Laia Pera (retirada) i la marxa de jugadores com a Dai Silva, Joana Xicota, Maria Figuerola i Adriana Gutiérrez que han marxat a jugar a altres clubs d'OK Liga, el Cerdanyola Club d'Hoquei confirma l'arribada de Paula Ferrón (ex Palau i CP Voltregà) i de Laura Valverde, màxima golejadora de l'Sfèric de Terrassa en Lliga Nacional Catalana. També s'ha confirmat la renovació de Gemma Solé.

Paula Ferrón, és una jugadora amb experiència en l'OK Liga. Va començar en les files del HC Palau de Sòlita i Plegamans on van assolir tres títols d'OK Liga i  una Copa d'Europa entre d'altres títols. La passada temporada va jugar en les files del CP Voltregà, també a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

Laura Valverde, arriba des de l'Sfèric de Terrassa a la Lliga Nacional Catalana, on ha sigut la màxima golejadora. La seva característica és la qualitat i l'encert de gol davant la porteria contrària. Ara l'arriba l'hora de competir en un equip com a el Cerdanyola CH uns dels equips fort de l' OK Liga les últimes temporades.

De moment, el primer equip compta amb la presència de Mariona Surós, que va ser la primera a renovar el seu compromís amb el club; tot i la marxa de jugadores que havien estat la base dels èxits del primer equip les darreres temporades, les incorporacions de Paula Ferrón i Laura Valverde i la renovació també confirmada de Gemma Sole, una jugadora important en el planter d'OK Liga que continuarà en la disciplina verda i blanca.

Comencen les renovacions a l'equip masculí

Si fa uns dies es va confirmar la continuïtat del capità Ignasi López, ara s'ha confirmat de forma oficial la renovació de David Ramírez, un jugador fet al planter del Cerdanyola CH i que continuarà sota la disciplina d'Andi Colaianni. El tècnic argentí continuarà un any més com a entrenador del primer equip masculí i, a falta de confirmació oficial per part de club, també de l'equip d'OK Liga Femenina.