El Cerdanyola CH pendent de la confirmació de la FEP per ocupar plaça a OK Liga Plata

El Cerdanyola Club d'Hoquei ha acceptat la cessió de la seva plaça en l'Ok Liga Plata,  per part del Liceo d'A Coruña. La directiva del club local està a l'espera que burocràticament la Federación Española de Patinaje, confirmi que els de Cerdanyola tindran equip a OK Liga Plata.

El Cerdanyola Club d'Hoquei està a un pas de tornar a competir, amb el seu primer equip masculí, a categoria estatal. La junta directiva que presideix, Mario Núñez, està treballant en tots els passos administratius per acceptar l'oferta de l'entitat gallega i poder ocupar la plaça del seu equip B a l'OK Liga Plata.

El club local ha fet tot els passos burocràtics necessaris i està a l'espera que sigui la Federació Española de Patinaje, qui confirmi de forma oficial que la paperassa presentada, per part de les dues entitats el Cerdanyola Club d'Hoquei i el Deportivo Liceo d'A Coruña, és correcta

Si es confirma que el primer equip jugarà a categoria estatal, el sènior B, ascendit a Primera Catalana, agafaria la plaça del primer equip a la Lliga Nacional Catalana. Dani Setién seria l'entrenador encarregat de dirigir a l'equip de la màxima categoria catalana.

Pel que fa al planter, està confirmada la continuïtat d' Andi Colaianni com entrenador de primer equip, i només s'ha confirmat la marxa d'Albert Hernández. En principi, la resta de jugadors continuen a la disciplina verda i blanca. Durant els pròxims dies, el club farà oficial la incorporació dos jugadors que completaran el planter per a la temporada vinent.