El Cerdanyola FC torna a Fontetes

El Cerdanyola Futbol Club s'estrenarà a casa aquest diumenge dia 18 de setembre, a partir de les 12 del matí, davant el Guadalajara. El partit correspon a la tercera jornada de la competició.

Els de Toni Carrillo volen fer de Fontetes un fortí i saben que gran part de les aspiracions a la permanència passen per fer-se forts a casa i no deixar escapar cap punt. De fet, la temporada anterior la majoria de punts es van aconseguir jugant com a locals.

Així doncs, els verds hauran de fer bo l'empat de l'anterior jornada, al Paquito Giménez de Ciudad Real, davant el Yugo UD Socuéllamos, obtenint la primera victòria de la temporada que els situaria amb 4 punts de 6 possibles amb un partit menys.

Per la seva banda, el Guadalajara és setè a la classificació i suma punts, després de perdre fora de casa davant el Coria, però guanyant l'últim partit davant la UD Montijo. Els violetes són un dels recentment ascendits aquesta temporada, però tenen molt a dir. L'any passat, com a visitants, van sumar 35 punts de 51 possibles.

El partit entre Cerdanyola FC i CD Guadalajara, previst per aquest diumenge 11 de setembre a les 12:00 h del matí. L'enfrontament es podrà seguir en directe per Cerdanyola Ràdio (105.3 FM) i al portal web Cerdanyola.info.