El FEM 17 disputa el Campionat de Catalunya

El conjunt FEM 17 del Cerdanyola CH ha aconseguit plaça per disputar el Campionat de Catalunya que se celebrarà el cap de setmana a Cambrils. Les de Dai Silva han quedat encabides en el grup Al costat d'equips del potencial del Palau, Manlleu i Voltregà, tots tres amb equips a l'OK Liga i amb jugadores que hi participen en el primer equip.

Cambrils acollirà durant el divendres 13, el dissabte 14 i diumenge 15 de maig, el Campionat de Catalunya FEM 15 d'hoquei patins. Entre els vuit finalistes hi serà el FEM 17 del Cerdanyola CH, un equip dirigit per Dai Silva i que s’han ficat en la fase decisiva del campionat.

Durant la primera part de la lliga van competir al grup 1A i van finalitzar primeres, empatades a 24 punts, amb el Sant Cugat. En la Segona Fase van competir al Grup 2 i va finalitzar quartes, que els va portar a disputar un play-off, al millor de tres partits, contra Igualada i van fer bo el factor camp, van guanyar els dos partits a Cerdanyola, que els va donar la classificació per a la Fase Final del Campionat de Catalunya.

El planter de jugadores està format per: Estela Rubio (portera), Andrea Serra, Frida Lugasi, Noa Castro, Mar Bricolle, Lúcia Vázquez i Carla Castro.

A Cambrils han quedat encabides al grup A, i competiran contra Palau, Manlleu i Voltregà. El divendres 13 de maig, a les 16:00 hores, debuten davant el Palau de Plegamans en la primera jornada. El dissabte 14, a les 10:15 hores, s'enfrontaran el CP Manlleu. I tancaran la primera fase del campionat davant el CP Voltregà el mateix dissabte a les 16:30 hores. En el Grup B competiran PHC Sant Cugat, Girona, Mataró i Caldes.

Els dos primers classificats de cadascun dels grups disputaran les semifinals, el diumenge al matí; 09:00 i 10:45 hores. La final està prevista que es jugui el diumenge a les 18:15 hores.