El Sènior B puja a Primera Catalana

El conjunt dirigit per Marc Miranda, durant la temporada 2021-22 va aconseguir la victòria en l'última jornada de la Segona Fase davant el Cubelles i es van assegurar pujar de categoria sense haver de disputar les eliminatòries d'ascens.

El conjunt de Segona Catalana va desenvolupar una temporada molt regular. Durant la primera fase van finalitzar com a segons del seu grup amb 25 punts, un menys que el HC Castellar que va finalitzar com a líder. Amb 8 victòries, dos empats i dues derrotes. Aquests números li van donar la possibilitat de lluitar per l'ascens durant la segona part de la lliga.

En la Segona Fase de la competició, van quedar encabits al grup 1 i van lluitar durant les catorze jornades contra el Cubelles per finalitzar primers i pujar de categoria de forma directa. Va ser precisament en l'última jornada quan van imposar-se per 6 a 4 al conjunt del Garraf, que arribava a la jornada decisiva com a líder amb 25 punts. Els de Miranda eren segons en la classificació i necessitaven la victòria per finalitzar com a primers. Els de Miranda no va fallar i van sumar la victòria que els donava la primera posició del grup amb 27 punts.

L'equip ha estat format pels següents jugadors: Marc Serra (porter), Ot Planes, Arnau Rodríguez, Marc Navarro, Mario Núñez, Arnau Gangonells, David Ramírez, Joel Navarro, i Marc Ramírez. També ha col·laborat durant la temporada jugadors com a Jaime Brull, Guille de Moya i Alex Aguilar.