Els play-offs al títol i l'ascens es posen en marxa

El Cerdanyola CH reprèn la competició en Lliga Nacional Catalana amb la disputa del play-off d'ascens a OK Liga Plata davant el Noia B. L'eliminatòria es disputa al millor de tres partits i els d'Andi Colaianni tenen a favor seu el factor camp.

La Lliga Nacional Catalana torna a Can Xarau després de cinc setmanes sense competir. L'últim partit disputat pel Cerdanyola va ser el dissabte 9 d'abril a Can Xarau quan van perdre per 2 a 4 contra l'Igualada B, en el partit que tancava la Segona Fase de la competició.

El Noia B arriba després d'eliminar el Piera en l'eliminatòria de repesca. Els de Cerdanyola van coincidir amb els del Penedès durant la primera part de la lliga. Els de Cerdanyola van guanyar a Sant Sadurní per 4 a 5 i van perdre a Cerdanyola per 3 a 4.

Aquesta eliminatòria es presenta molt igualada, i amb el dubte de saber com torna Cerdanyola CH a la competició després de cinc setmanes sense competir. Durant aquest període només han jugat un partit amistós contra el HCP Sant Cugat d’OK Liga Plata. Bé és cert, que molts dels seus jugadors han continuat competint amb el sènior B que ha assolit l'ascens a Primera Catalana. Jugadors com a Arnau Gangonells, Joel Navarro, David Ramírez, Mario Núñez, Marc Ramírez o Joel Navarro, han continuat competint durant aquestes cinc setmanes.

El partit es jugarà el dissabte a les 17:50 hores, al Pavelló Municipal d'Esports de Can Xarau i serà dirigit pels col·legiats Manel Blat Guimerà i Sergi Bellés Manrique.