ERC tem que el govern utilitzi els mitjans de comunicació institucional per fer campanya electoral permanent

El Ple del passat mes de juliol va ser el darrer del curs polític abans de les vacances d’estiu i la represa al setembre vindrà sense dubte marcada per les eleccions municipals al primer semestre de 2023. ERC tem que el govern utilitzi els mitjans de comunicació institucional per fer campanya electoral permanent.

La portaveu del Grup Municipal d’ERC, Helena Solà, tem que davant la proximitat de les eleccions municipals de 2023 “s’incrementi l’ús partidista dels mitjans de comunicació institucionals, que han deixat de ser el mitjà de comunicació de la institució per esdevenir un instrument de propaganda del PSC”. Sobre la possibilitat d’un final de mandat centrat en les inauguracions, Solà ho dubta “per la senzilla raó que la capacitat d’execució del govern és molt baixa i s’han limitat a continuar amb inversions posades en marxa al mandat anterior”.

ERC han estat els primers a anunciar al seu alcaldable a les eleccions de 2023, Albert Turon, i si bé encara és molt d’hora per confeccionar les llistes, “ara treballem en l’elaboració del programa i en formar un equip preparat per poder governar la ciutat i l’Ajuntament, que també és una tasca força difícil”.

A les passades eleccions municipals de 2019, la llista electoral d’ERC, encapçalada per Helena Solà, va ser la segona més votada amb un 18’99% dels sufragis i obtenint 5 actes de regidor.