ERC mostra dubtes sobre el desitjable bon funcionament de pistes de tennis i piscines del Bosc Tancat

ERC esperen que pistes de tennis i pàdel de la ZEM Riu Sec i piscines del Bosc Tancat entrin en funcionament aviat, però mostren molts dubtes sobre aquesta possibilitat per totes les coses que s’han fet malament fins ara.

El regidor del Grup Municipal d’ERC, Albert Turon, espera que les pistes de tennis i pàdel de la ZEM Riu no siguin un fracàs, però es tem que “acabi malament i no tingui un retorn social perquè el projecte era un despropòsit des del seu naixement”. També demana reflexionar sobre el fet que “la primera licitació va quedar deserta i a la segona només ha concorregut una empresa”.

També manifesta molts dubtes Albert Turon en la reobertura de les piscines del Bosc Tancat per aquest estiu, recordant que ja es va dir que reobririen l’estiu de 2021 i que “tot el procés de la nova licitació es troba en un embolic judicial que no fa descartar nous capítols que continuïn entorpint la posada en marxa d’un servei molt necessari per a la ciutat”.

El Ple va aprovar de forma provisional un Pla de Millora Urbana als terrenys que ocupava l’antiga Aiscondel a La Clota i on ara s’instal·larà un parc logístic empresarial. Turon veu evident un increment de trànsit molt important que “col·lapsarà la sortida Nord i més encara tenint en compte que la N150 s’ha de transformar en una via urbana, de manera que el trànsit es pot derivar cap a Serraperera”. ERC demana que “la tramitació sigui el més ajustada possible a dret i el compromís polític de que els ingressos que generi aquesta tramitació es puguin invertir en la mateixa zona per endreçar-la i dignificar-la”.

Des d’ERC mostren satisfacció per l’aprovació del Document Únic de Protecció Civil (DUPROCIM), una necessitat que va posar sobre la taula ERC amb una moció presentada al març de 2021. Al darrer Ple, ERC va presentar una moció, que va ser rebutjada, per denunciar, obrir investigació i exigir responsabilitats en el cas d’espionatge polític contra l’independentisme català.

Entrevista a Albert Turon: