Les estades d’estiu del Museu d’Història proposen als infants reflexionar sobre l’alimentació

El Museu d’Història de Cerdanyola del Vallès recupera les estades d’estiu al Museu i Poblat de Ca n’Oliver. En aquesta ocasió, l’eix temàtic és l’alimentació i té com a recurs principal l’exposició Què mengem, avui?

L’exposició Què mengem, avui? ens parla dels aliments i de la seva preparació des del punt de vista històric, social i antropològic, i servirà de recurs per a les estades d’estiu al Museu i Poblat de Ca n’Oliver que com  a novetat farà les activitats es faran a l’espai de la Feixa Baixa i a la sala d’exposicions del museu i Poblat de Ca n’Oliver del 27 de juny a l’1 de juliol. Les inscripcions per participar a les estades d’estiu del Museu d’Història s’obren avui dilluns 16 de maig i fins al 19 de juny al Museu de Ca n’Oliver, trucant al telèfon 93 580 45 00 o escrivint un correu a museucanoliver@cerdanyola.cat.

Cada jornada es dedicarà a un aspecte concret al voltant de l’alimentació, com el processament i malbaratament dels aliments, els residus, la importància de consumir productes de proximitat, o els estris i les maneres de cuinar i de consumir al llarg del temps. Pel que fa als continguts, el principal objectiu és que els infants que participin descobreixin que menjar té efectes molt importants sobre la nostra salut i la del planeta, ja que el que triem per menjar va més enllà de satisfer la gana del moment perquè té efectes en tots els aspectes de la nostra vida i de la gent que ens envolta.

Les estades d’estiu del Museu d’Història, destinades a nens i nenes de 6 a 10 anys,  tenen un horari 9 a 13 hores amb un servei d’acollida de 8 a 9 i de 13 a 15 hores. Es pot portar carmanyola per dinar.