Un excés de cabdal probable causa del trencament d’un tub de conducció d’aigua al passeig de les Acàcies

Els veïns i veïnes de Les Fontetes s’han endut on bon ensurt aquesta tarda quan s’ha ensorrat un tram de la calçada del passeig de les Acàcies a tocar amb l’avinguda de la Primavera, deixant un esvoranc d’uns 5 metres de diàmetre i 2,5 metres de fondària.

La causa ha estat el trencament d’un tub de conducció d’aigua, presumiblement per un excés de cabdal. Tot i tractar-se d’un tram força transitat i zona d’estacionament, no s’ha produït cap dany personal ni de vehicles. Tampoc s’ha produït cap afectació al subministrament d’aigua.

Personal d’Aigües de Barcelona desplaçat al lloc de l’incident i Policia Local han tancat la zona afectada amb tanques metàl·liques i han tallat el trànsit des del carrer de l’Orient a l’avinguda de la Primavera i impedint el trànsit pel passeig de les Acàcies en el seu sentit habitual.

Personal tècnic d’Aigües de Barcelona estaran treballant tota la matinada per determinar les causes de l’esvoranc, determinar els desperfectes a la conducció i procedir a la seva reparació. Una vegada reparada l’avaria es procedirà a reparar el paviment, en uns treballs d’una durada per determinar.