Èxit per als judokes del Cerdanyola Club Judo Vallès

Després de l'estiu el Cerdanyola Club Judo Vallès ha començat l'activitat esportiva amb molta empenta. Dos judokes del club van tornar d'un mundial i d'un europeu amb medalla.

Luis Torres es van penjar la medalla d'or al Mundial de Veterans, disputat a Cracòvia (Polònia) el passat 11 de setembre. Aquesta medalla d'or, és la quarta que aconsegueix penjar-se en un Campionat del Món. Luis Torres de 67 és el judoka més veterà del club i va assolir l'or en la categoria M8 per a judokes de menys de 100 kg. Torres es van enfrontar a Istvan Nagyhints d'Hongria i Boranbai Tergeubekv de Kazakhstan i va guanyar per Ippon als dos obtenint la primera posició.

D'altra banda, Jazmín Arjona va assolir la medalla de bronze al Campionat d'Europa de Sambo Sénior, que es va celebrar el cap de setmana del 17 i 18 de setembre a Vovi Sad (República de Serbia). Arjona va competir en el pes de menys de 59 kg i va caure en les semifinals davant de la judoka que va obtenir l'Europeu. La resta dels combats els van guanyar l'esportista del club local.

Congrés de judo a Girona

El Cerdanyola Club Judo Vallès ha participat en el congrés de judo celebrat a Girona amb els campions Fabio Basile, Daria Bilodid i Sugoi Uriarte.
Els judokes del club local van treure molt profit dels aprenentatges tècnics i dels combats d'entrenament.