Formació sobre Feminisme, Igualtat i LGTBIQ+ a les persones que participen en els plans d'ocupació

Els treballadors i treballadores del programa del pla d’ocupació Treball i Formació 2022 han rebut dues hores de formació sobre Feminisme, Igualtat i LGTBIQ+ impartit per una de les professionals del Centre d’atenció a Atenció i Recursos per a Dones (CIARD).

En total han assistit a la formació 15 persones que actualment estan desenvolupant la seva feina a l’Ajuntament fent tasques d’agents cívics, conserges, operaris polivalents, jardiners i auxiliars administratius.

Aquesta activitat s’emmarca dins de les accions formatives que durant un any acompanyaran el programa i que tenen per objecte millorar el perfil personal i professional de les persones participants.

En aquesta ocasió s’ha ofert un espai de reflexió a les persones participants amb la intenció d’incorporar la perspectiva de gènere en el seu àmbit laboral, atès que els rols i els estereotips de gènere encara són més que presents en la nostra societat.

Aquestes sessions sobre igualtat de gènere i feminismes s’aniran repetint amb altres grups participants, en els diferents projectes de pla d’ocupació, comptant amb el suport de la Regidoria de Feminisme i LGTBIQ+.