Les festes de barri tornen progressivament a la normalitat

Els barris del Turonet, Canaletes, Les Fontetes, el Turó de Sant Pau, Banús, Xarau i Monflorit faran les seves festes majors durant els caps de setmana de juny i un de juliol.

La normalització de la vida de la ciutat després de la pandèmia de la COVID19 comporta que a poc a poc les activitats culturals tornin al seu calendari habitual. L’arribada del bon temps va acompanyada de l'organització de les festes majors dels barris de la ciutat organitzades per les entitats veïnals amb el suport tècnic de l'Ajuntament. Activitats adreçades a tots els públics faran que durant tots els caps de setmana de juny i un de juliol la ciutadania pugui viure la ciutat d’una manera ben festiva.

El regidor de Cultura, Óscar Pons, lloa la resiliència de les entitats veïnals que després del moment complicat de la pandèmia tornen amb molta empenta i energia i fa una crida a veïns i veïnes a participar activament en les festes majors de barri convocades per crear espais de relació i retrobament.

El calendari de les Festes Majors de barri previstes és el següent:

Turonet – 4 i 5 de juny

Canaletes – 10, 11 i 12 de juny

Les Fontetes – 17, 18 i 19 de juny

Turó de Sant Pau – 18 i 19 de juny

Banús – 23, 24, 25 i 26 de juny

Xarau – 23 i 24 de juny

Montflorit – 22, 23 i 24 de juliol

El Pont Vell / Quatre Cantons i el Sot de Can Xarau no faran festes majors, anunciant que treballen per poder tornar l’any vinent.