Fletxes contra les malalties cardiovasculars

El Club d'Arquers de Cerdanyola del Vallès (CACV) participa un any més a la Marató de TV3 que aquest any es dedica a les malalties cardiovasculars. La jornada de portes obertes del club, aquest 3 de desembre, recollirà fons per a aquesta iniciativa solidària.

Des del Club d’Arquers conviden tota la ciutadania a participar en la jornada  que es realitzarà a les instal·lacions esportives del carrer dels Boters, a l’entrada del Parc Tecnològic del Vallès. Es farà el dissabte 3 de desembre de 10 a 14 hores i es recolliran aportacions econòmiques voluntàries que es destinaran a la Marató de TV3.

Igualment, l’entitat convoca a tots els arquers que ho desitgin a participar de la Tirada Solidària que realitzaran el diumenge 4 de desembre a partir de les 9h i amb una aportació mínima de 5 euros.

Lluís Bernabé, director de La Marató de TV3, explica que l’objectiu és recollir fons per a la recerca per millorar la qualitat i l'esperança de vida de les persones amb problemes de salut cardiovascular, “el primer motiu de mort als països desenvolupats i la primera causa de discapacitat i dependència de les persones afectades”. Cada dia moren 45 persones a Catalunya per aquestes malalties, un problema greu que, remarquen des de l’orgaització d’aqeust esdeveniment solidari, “ens afecta a tots".

Bernabé remarca que al llarg de les pròximes setmanes es realitzaran moltes activitats populars arreu del territori, com l’organitzada pel Club d’Arquers de Cerdanyola, que són "una mostra de solidaritat màxima" .