Giselda Sesé Masqué guanya el I Concurs Fotogràfic d'Instagram Alliberament LGTBIQ+

Giselda Sesé Masqué ha estat la guanyadora del I Concurs Fotogràfic d'Instagram Alliberament LGTBIQ+ organitzat per Afocer i Ajuntament de Cerdanyola.

El jurat del concurs ha escollit la fotografia Volem ser el que som de @sobregrisos com la guanyadora del I Concurs Fotogràfic d’Instagram organitzat amb motiu del Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+. La persona autora de la fotografia, Giselda Sesé Masqué, rebrà el premi d’un cap de setmana per a 2 persones valorat en 100 €.

El I Concurs Fotogràfic d'Instagram Alliberament LGTBIQ+ ha estat organitzat conjuntament per l’AFOCER i l’Ajuntament de Cerdanyola amb l’objectiu de mostrar realitats, drets, lluites, resistències, discriminacions, desigualtats i violències que viuen les persones del col·lectiu LGTBIQ+, tant de forma individual com col·lectiva. Les fotografies participants havien de ser dels actes de la programació municipal de Cerdanyola amb motiu del Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+, el 28 de juny de 2022, o de qualsevol altre acte, activitat, quotidianitat, que mostrés la realitat de les persones del col·lectiu LGTBIQ+, la lluita i la reivindicació pels seus drets o d’altres qüestions relacionades.

En la primera edició del concurs han participat una vintena de fotografies. El jurat del concurs ha estat format pels membres de l’AFOCER Glòria Molina, Diego González i Manel Navarro.