Golejada a Can Colapi per mantenir les aspiracions (1-8)

Els de Santi Lara continuen en estat de gràcia i ja són 8 partits consecutius sense conèixer la derrota (6 a la Lliga i 2 a la Copa Catalunya).

En aquesta ocasió, doblegaven l'Escola Pia, rival directe per les aspiracions a entrar a la Copa del Rei, on els verd-i-blancs van passar per sobre dels escolapis.

Els primers minuts passaven sense gaire història i no va ser fins passat l'equador del primer temps quan Navarro obria el marcador pels locals després d'una bona acció individual de Sardà (1-0). Però el Cerdanyola no trigaria ni un minut en reaccionar, i Albadalejo empatava aprofitant un servei de cantonada (1-1). Els de Lara apretaven per posar-se per davant en els minuts finals però el marcador no es movia per arribar amb taules al descans.

L'Escola Pia, que s'havia carregat d'amonestacions en el primer temps en un partit d'alt voltatge, començava la segona part amb la mateixa dinàmica, i gairebé tot l'equip estava apercebut amb tota la segona part per endavant. El Cerdanyola no podia començar millor amb un altre gol d'Albadalejo que avançava els visitants (1-2), i Dani Alonso aprofitava una recuperació per posar el 1-3 que faria mal als locals. El de Donoso, ja fora del partit, protestaven qualsevol acció, i en aquesta ocasió tant Arnau Graell com Carles Comadran veien les segones amonestacions i eren expulsats. El Cerdanyola, amb tot a favor, jugaria momentàniament contra només dos jugadors de pista dels locals, i aprofitaria la superioritat per posar el 1-4, obra de Ricardinho. Poc després, també aprofitaria la següent superioritat de 4 contra 3 per Bussi sentenciar amb l'1-5. Els locals havien desconnectat en tots els sentits, i els verd-i-blancs no treien el peu de l'accelerador i s'agradaven. Aguilar s'animava a la festa amb l'1-6, i Bussi de camp a camp aprofitava una recuperació amb els locals jugant de cinc per fer l'1-7. Finalment, Amores d'acció individual també feia el seu gol per tancar la golejada. Durant el partit, debutava Josep Puig, incorporació del mercat d'hivern procedent del Sant Cugat que per una lesió no havia pogut debutar encara.

Primer cop que el Cerdanyola guanya un partit oficial a la pista de l'Escola Pia, i amb un resultat que es recordarà durant temps. Els de Lara mantenen les seves opcions intactes per poder accedir a la classificació per la Copa del Rei.

FITXA DEL PARTIT:

CE Escola Pia (1): Santi (P), Oriol Comadran, Graell, Sardà i Navarro - cinc inicial - Ignasi (P), Pagès (C), Albert, Guillem, Xavi i Carles Comadran.

Cerdanyola FC (8): Larios (P), Héctor (2), Bussi (2), Amores (1) i Ricardinho (1) - cinc inicial - Adri (P), Dani (1), Aguilar (1), Bernat i Josep.