Griselda Sesé rep el premi del I Concurs Fotogràfic Alliberament LGTBIQ+

Griselda Sesé ha rebut el premi del I Concurs Fotogràfic  d’Instagram organitzat amb motiu del Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+ 2022 per la seva imatge amb el títol Volem ser el que som. El certamen l'organitzaven l'AFOCER i l'Ajuntament de Cerdanyola. 

El jurat del concurs va escollir la fotografia Volem ser el que som de @sobregrisos com la guanyadora del I Concurs Fotogràfic d’Instagram organitzat amb motiu del Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+ 2022. L'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, el regidor de Cultura, Óscar Pons, i la representant de l'Agruapció Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER) Dolors Bassa van lliurar el premi a la guanyadora, Griselda Sesé Masqué, que consisteix en un cap de setmana per a 2 persones valorat en 100 €.

El I Concurs Fotogràfic d'Instagram Alliberament LGTBIQ+ ha estat organitzat conjuntament per l’AFOCER i l’Ajuntament de Cerdanyola amb l’objectiu de mostrar realitats, drets, lluites, resistències, discriminacions, desigualtats i violències que viuen les persones del col·lectiu LGTBIQ+, tant de forma individual com col·lectiva. Les fotografies participants havien de ser dels actes de la programació municipal de Cerdanyola amb motiu del Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+, el 28 de juny de 2022, o de qualsevol altre acte, activitat, quotidianitat que mostrés la realitat de les persones del col·lectiu LGTBIQ+, la lluita i la reivindicació pels seus drets o d’altres qüestions relacionades.

En la primera edició del concurs van participar una vintena de fotografies. El jurat del concurs va estar format pels membres de l’AFOCER Glòria Molina, Diego González i Manel Navarro.