Guanyem lamenta el retard dels expedients per posar en marxa les pistes de tennis i les instal·lacions del Bosc Tancat

Guanyem Cerdanyola lamenta el retard dels expedients per posar en marxa les pistes de tennis, que veuen innecessàries, i les instal·lacions del Bosc Tancat, pendents dels tribunals i força deteriorades.

La regidora del Grup Municipal de Guanyem Cerdanyola, Laura Benseny, espera que les pistes de tennis i pàdel a la ZEM Riu Sec acabin funcionant, però recorda que sempre les han considerat innecessàries per a la ciutat i que “en tot cas optàvem per una gestió a càrrec d’una empresa que assumís la despesa per posar-les en funcionament sense haver d’injectar diner públic”.

Sobre la reobertura de les instal·lacions del Bosc Tancat, Benseny creu que “el govern va donant pals de cec per sortir de l’embolic i és incapaç d’assegurar que finalment les piscines puguin obrir aquest estiu en un complex força deteriorat”.

Sobre la instal·lació d’un parc logístic als antics terrenys de l’Aiscondel, al Polígon La Clota, des de Guanyem consideren que “és important crear llocs de treball, però no a qualsevol preu, amb un gran equipament que serà una gran font de contaminació i generarà grans retencions”.

Guanyem va votar a favor de les dues mocions sobre l’espionatge polític, demanant una investigació a fons i depurar responsabilitats, ja que creuen que “és un tema de principis de llibertat, i si l’Estat espia la dissidència política, la democràcia falla estrepitosament”.

Entrevista a Laura Benseny: