Junts per Cerdanyola celebra l’aprovació del Protocol que se signarà per a la construcció de l’Hospital

El Protocol que en breu han de signar la Generalitat, l’AMB i els ajuntaments de Cerdanyola, Ripollet i Montcada, estableix les bases de col·laboració entre les administracions implicades a la recerca de la màxima eficàcia i celeritat per a la construcció de l’Hospital Ernest Lluch.

Junts per Cerdanyola celebren l’acord per a la signatura d’aquest protocol que, a la pràctica, significa un impuls a un projecte imprescindible per al nostre territori i que suposarà una millora en l’atenció sòcio-sanitària de tota la comarca.

El portaveu del Grup Municipal de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez Braut, recorda que "la signatura del protocol no era necessària perquè ja se sap el paper que han de fer les administracions en un procés administratiu, però serveix per posar de manifest el compromís en un projecte que es trobava una mica estancat als ajuntaments implicats i que la Generalitat preveu tenir acabat al 2029".

Per fer realitat aquest desig, des de Junts insten els Ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac que prioritzin els tràmits per a la disposició de sòl i que adoptin les mesures de planejament imprescindibles per fer-lo viable.