Les noves pistes de tennis i pàdel del CEM Riu Sec, en marxa

Aficionats a aquestes especialitats esportives han pogut  estrenar aquest dissabte les noves pistes enmig d’una festa ciutadana en la que no han faltat exhibicions a càrrec d’alguns dels millors jugadors del World Padel Tour, activitats infantils, rocòdrom i música a càrrec de Ràdio Flaixbac.

L’acte inaugural ha estat presidit per l’alcalde Carlos Cordón, el regidor d’esports, Oscar Pons i el representant de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya), Jordi Merino. També hi era present una nodrida representació del consistori municipal, regidors tant de l’equip de govern com de  grups de l’oposició

Una mica més tard s’ha afegit a l’acte el polític local i actual secretari general de Cultura i Esports del govern espanyol, Victor Francos, que ha fet un recorregut per les instal·lacions.

Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola, ha destacat l’intens treball dels darrers tres anys per aconseguir obrir les pistes de tennis i pàdel i ha recordat que la zona esportiva creixerà amb la construcció d’una piscina coberta i un pavelló i que les obres d’aquest últim està previst que comencin al 2023. A més, l’actual espai de raqueta també s’ampliarà durant el proper any amb la construcció per part de l’empresa adjudicatària de sis pistes més de pàdel.

Per a Óscar Pons aquesta instal·lació "és el símbol del canvi de criteri en la gestió esportiva de la ciutat i dona resposta als esforços que s’estan fent per regularitzar aquesta i altres instal·lacions esportives de la ciutat".

Per la seva banda, Jordi Merino, director d'expansió de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya), gestora de la instal·lació conjuntament amb Ubaefitness ha agraït l’esforç municipal per acabar tenint enllestit aquest complex que ofereix un important servei esportiu a la ciutadania. La UFEC, ha dit, "és una entitat d’interès públic i social sense ànim de lucre i tots els nostres recursos els reinvertim íntegrament en la promoció de l’esport".

La posada en funcionament de la instal·lació serà efectiva  el proper dilluns 18 de juliol i les persones que vulguin fer-ne us podran fer-ho amb entrades puntuals o abonaments que tindran preus públics i molt assequibles amb la intenció de popularitzar l’esport del tennis i del pàdel i que tothom que vulgui els pugui practicar.

Les activitats que es duran a terme a la instal·lació seran adreçades a escoles i centres docents, s’ofertaran serveis esportius i de salut per a la ciutadania en general, absorbiran l’oferta d’esports de raqueta de la ciutat i també es podran dur a terme activitats extraordinàries. A més, a partir de la propera temporada la instal·lació acollirà la seu del Club Tennis Cerdanyola.

Fotos: Núria Puentes