Ivan González serà l'alcaldable de Guanyem Cerdanyola

L’Assemblea de Guanyem Cerdanyola ha escollit Ivan González Galdeano, actual portaveu municipal, com alcaldable de Guanyem a les eleccions municipals de 2023. Des de la formació remarquen que la "candidatura hereva del Compromís per Cerdanyola, que aglutina diferents forces de l’esquerra alternativa de la ciutat com la CUP o EUiA, ha pres la decisió per unanimitat" i l’actual regidor agafarà el relleu de Carles Escolà com a alcaldable de la formació.

Nascut al 1989, González va estudiar a l’Escola Bellaterra, a l’Institut Pere Calders i es va llicenciar en Dret a la UAB. Posteriorment ha ampliat els seus estudis en l’àmbit del dret i les ciències polítiques. Actualment treballa com a jurista a l’Ajuntament de Sant Celoni. Des de Guanyem posen l'accent en què l’actual regidor "va formar part del govern que va liderar el canvi a l’Ajuntament entre el 2015 i el 2019" amb Compromís per Cerdanyola i Escolà a l'alcaldia.

González destacava durant l'assemblea de Guanyem que “tot i la dificultat del moment polític o precisament per això, penso que és més necessari que mai un projecte polític com el nostre, que no només pugui denunciar la mala política del govern actual sinó també oferir una alternativa real". L'alcaldable de Guanyem explica que aquest és "un projecte que ha sabut madurar sense renunciar a somiar, que ha pogut endurir-se sense perdre la tendresa".

Guanyem Cerdanyola seguirà elaborant els propers mesos la llista de persones que presentarà de cara a les eleccions municipals del proper any, formant així l’equip que acompanyi González.