Jornada de gimnàstica rítmica amb dues competicions

El Club Gimnàstica Rítmica Cerdanyola organitza la 1a Fase de Copa Catalana de conjunts primavera i la Final de nivell 7 individual.

La gimnàstica rítmica acollirà dues competicions al PEM de Guiera el pròxim dissabte 14 de maig. El club local és l'encarregat d'organitzar la Primera Fase de Copa Catalana de conjunts on participarà amb dos conjunts i la Final Individual de Nivell 7 on hi ha dues gimnastes locals classificades per participar-hi.

En la competició de conjunt, en categoria infantil, nivell 5, el club local participarà amb un conjunt en la modalitat de mans lliures format per Carla Mendez, Daniela Amelibia, Naiara Rubio, Maria Díaz, Ainara Valero i Sophia Da Silva. En la competició juvenil, nivell 7, hi haurà un altre conjunt del club local, que competirà amb els aparells de masses i cèrcols. Aquest conjunt estarà format per Alona Yefimova, Lorena Martínez, Emma Latorre, Martina Roig i Nàdia Valero.

En la Fase Final Individual de nivell 7 hi participaran dues gimnastes del Club Gimnàstica Rítmica Cerdanyola de categoria infantil, Catalina Antonio i Angelica Kolosova. Totes dues competeixen en l'aparell de corda.

La competició s'iniciarà a les 09.00 hores i està previst que finalitzi al voltant de les 16:00 hores de la tarda. Hi haurà representació de clubs d'arreu de Catalunya.