Comencen les XVI Jornades Gastronòmiques del Bolet a Cerdanyola

Les XVI Jornades Gastronòmiques del Bolet es duran a terme a Cerdanyola entre el 28 d’octubre i el 6 de novembre amb la participació de 16 restaurants de la ciutat.

Les Jornades Gastronòmiques del Bolet de 2022 venen afectades pel canvi climàtic, amb un octubre calorós i poques pluges. El representant del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i el Barcelonès, Antonio Castro, explica que “després d’un mes de setembre amb una producció de proximitat de gran qualitat i varietat, ara tocar anar a buscar els bolets més lluny, però mantenint la qualitat del producte”.

Després de 16 anys, les Jornades Gastronòmiques del Bolet estan plenament consolidades a la ciutat i són unes dates esperades per molta gent, tant de Cerdanyola com de fora del municipi. Castro diu que “són una immillorable possibilitat de lluïment per als restauradors participants, que poden presentar noves propostes per convertir el bolet, un producte tradicionalment d’acompanyament, en la veritable estrella de la carta”.

La regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, ha agraït “la implicació que sempre han mostrat restauradors i concessionaris del mercat per fer possibles unes jornades gastronòmiques tan importants per a la ciutat”.

Les XVI Jornades Gastronòmiques del Bolet es celebren entre el 26 d’octubre i el 6 de novembre amb la participació de 16 restaurants de la ciutat: Autèntic, Bar Restaurant Grau, Alaska, El Pinar, Blablableo, Ca l’Enric, Casa Andreu 2, Cinnamon, El Racó de la Plaça, Green Leka, Los Abetos, Capicua, Shapó, Tast & Gust, Tito Carlos i Unami Gastrobar Bellaterra.