Julio Pérez Rico ha presentat la seva primera novel·la, A la hora de los monstruos

Julio Pérez Rico ha presentat la seva primera novel·la, A la hora de los monstruos, firmada com Jota Perrico, en un acte organitzat per La Constància Factoria Cultural en un format que incloïa presentació a l’hora del vermut a El Solidari amb música en directe del guitarrista Javier Heras i la banda Enjoy.

El protagonista de la novel·la, escrita durant la pandèmia, és l’Ismael, en clara referència homenatge al personatge de Moby Dick, que arriba a l’illa Encanta, en un lloc indeterminat del Mediterrani, amb un paisatge que rememora al Cap de Gata i un poble similar a Cadaqués. Un indret tranquil i paradisíac fins l’arribada d’un antic veí que desferma tota la violència i terror soterrats per anys de silenci.

L’autor explica que la seva intenció ha estat escriure dues novel·les en una, "amb una primer part on pot semblar que no passa res remarcable fins que es produeix un punt d’inflexió que posa en marxa una segona part trepidant que no dona respir fins a un final explosiu".

A la hora de los monstruós està plena de referències cinematogràfiques, una de les grans passions de l’autor, amant del cinema de terror i que "han volgut reflectir la paranoia dels temps inspirant-se en títols com La invasió dels lladres de cossos i ¿Qui pot matar a un nen?"

A la hora de los monstruós, de Jota Perrico, ha estat editada per Letrame Grupo Editorial, i es pot adquirir a les llibreries de Cerdanyola.