Júlia Pinyol, campiona d'Espanya d'escacs sub-14

La jove jugadora del Club Penya d'Escacs Cerdanyola, Júlia Pinyol i Llora, aconsegueix la medalla d'or femenina en el Campionat d'Espanya sub-14 amb una puntuació de 5,5. Repetint els mateixos punts, Pinyol també s’alça amb la medalla en el torneig de ràpides.

Júlia Pinyol i Llorà, jugadora del Club Penya d'Escacs Cerdanyola, va guanyar la medalla d'or en el Campionat d'Espanya sub-14. Amb els mateixos punts (5,5) la jugadora del Llinars Adhara Carrasco va obtenir la medalla de plata. Els bons resultats de la Júlia en la darrera ronda li permetrien finalment assolir la primera posició. La balear Cristina Sureda (5,0) quedava tercera classificada.

Pel que fa a la classificació masculina, el navarrès Javier Habans (8,0), es va proclamar campió. Daniel Tabuenca (7,5 punts) va ser subcampió i Julio Stefano Centeno (7,0) tancava el podi en tercera posició.

La Júlia també aconseguia la medalla de plata femenina en el torneig de ràpides. Nerea Cereijo, de Galícia, obtenia l'or amb 5,5 punts. Amb la mateixa puntuació, la jugadora del Cerdanyola quedava subcampiona. L'andalusa Catalina Colloridi (5,0) s'acabaria emportant la tercera posició.

El Club Penya d'Escacs Cerdanyola comptaria amb la participació de fins a cinc jugadors més en el torneig estatal. Albert Fernández seria el jugador del club millor classificat de la categoria masculina, ocupant la quinzena posició amb 6,5 punts. Laura Toquero (4,0 punts) quedava en onzena posició de la categoria femenina. El 24è lloc seria per Rubèn Gil (6,0). Amb els mateixos punts, Arnau Camps i Arnau Muntal, serien 29è i 31è classificats respectivament.