Junts per Cerdanyola urgeix a abordar els problemes de mobilitat que es puguin produir a La Clota

Junts per Cerdanyola creu que no es pot renunciar a l’activitat econòmica al polígon de La Clota i urgeix a abordar els problemes de mobilitat que es puguin produir.

El portaveu del Grup Municipal de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez Braut, convida a buscar els equilibris “perquè de cap manera es pot renunciar a tenir activitat econòmica a la zona industrial de La Clota, abordant els problemes de mobilitat que es puguin produir, a més dels que ja es tenen amb l’alliberament de l’AP7 i la manca de Quart Cinturó. Caldria actuar ja a l’AMB”.

Sánchez Braut espera que com a mínim piscina i restaurant del Bosc Tancat entrin en funcionament al juny, ja que “es tracta d’un equipament excepcional per a la ciutat que la mala gestió de l’anterior empresa concessionària i la manca de seguiment per part de l’Ajuntament han posat en perill”. Sánchez Braut creu que “les demandes judicials interposades per l’antiga concessionària no tenen gaire recorregut”. També espera en la pròxima entrada en funcionament del complex d’esport de la raqueta i que sigui un èxit.

Joan Sánchez Braut es manifesta satisfet per l’aprovació del Document Únic de Protecció Civil (DUPROCIM), però insta “a seguir treballant en la prevenció d’emergències, com el risc d’incendis que afecta a diversos barris de Cerdanyola”.

De fet, Junts per Cerdanyola va retirar una moció per treballar-la més a fons sumant proposants per mantenir la discontinuïtat forestal a Collserola com a mesura de prevenció davant el risc que es puguin produir incendis de sisena generació.

Junts per Cerdanyola va votar a favor de les dues mocions que denunciaven la pràctica de l’espionatge a l’Estat espanyol, per considerar aquesta pràctica un veritable atemptat contra l’Estat de dret.

Entrevista a Joan Sánchez Braut: