La carpa de Mystike s'aixeca amb promesa de màgia, fantasia i bon humor

La carpa de Mystike-Le Grand Cirque es desplega al parc Xarau de Cerdanyola del 16 al 25 de setembre amb un espectacle que combina humor, acrobàcia i teatre amb una companyia amb diversos integrants que han participat al prestigiós Cirque du Soleil.

Els protagonistes de l'espectacle són Bukà i Zozo, dos pallassos, que emprenen un viatge per un món alternatiu ple de sorpresa en forma d’acrobàcies, reptes, teatre i una atmosfera màgica.

René Rossi, portaveu del circ Mystke, explica que es tracta d’un espectacle d’una hora i 45 minuts pensat per a tota la família i amb preus populars.

El circ Mystique combina la tradició d’una nissaga, els Rossi, amb cinc generacions dedicades a aquest món amb els nous horitzons circense amb un grup d’artistes que ha participat en el renovador Cirque du Soleil i en alguns dels millors talent shows de diversos països.

René Rossi subratlla l’emoció incomparable que suposa viure un espectacle circenc en viu amb les acrobàcies i els reptes dels artistes que es realitzen en directe a pocs metres del públic. Rossi explica que aquesta és la raó de l’èxit del Mystique, circ que ha estat aquest estiu instal·lat a Barcelona després de passar per diverses ciutats espanyoles.

Mystike-Le grand cirque obrirà la seva carpa a Cerdanyola el pròxim 16 de setembre i l’espectacle restarà obert fins el dia 25.