La Roca PBB primer examen lluny de la Bòbila

El Cerdanyola FC femení es desplaçarà el diumenge al vespre al camp de La Roca Penya Blanc i Blava per disputar el partit de la segona jornada de lliga a la categoria preferent.

El conjunt de Raúl Raposo va debutar en competició sumant els tres punts davant el Girona. Tot i que les de Cerdanyola van patir per sumar el triomf, les verds van oferir un bon futbol davant les gironines, a les que van guanyar per 3 a 1.

El diumenge al vespre, afrontaran el partit davant el conjunt de La Roca que van sumar la victòria davant el CE Pontenc (2-3) en la primera jornada. Les jugadores d'Aleix Sabio van haver de capgirar un marcador que se'ls havia posat en contra amb dos gols del conjunt local durant la primera part. Després va reaccionar ràpidament i van poder sumar els tres punts.

L'entrenador del Cerdanyola es va mostrar content amb el rendiment del seu equip, malgrat que la victòria va arribar als darrers minuts del partit. En principi tot el seu planter de jugadores estarà a la seva disposició per afrontar aquest xoc davant les del Vallès Oriental.

El diumenge a les 19:00 hores visitaran el camp de la Roca amb l'objectiu de sumar tres punts i mantenir-se entre els primers classificats del grup.